Özel Habitat Yeni Nesil Kız Öğrenci Yurdu





İstanbul Avrupa yakasının merkezi Şişli’nin kalbinde yer alan Şişli Yeni Nesil Kız Öğrenci Yurdumuz, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak sizlere en üst seviyede hizmet vermektedir. Profesyonel kadromuzla, öğrencilerimize evlerindeki huzurlu, sıcak ve güvenli ortamı Şişli’de sağlamaktayız.

Birer üniversiteli olarak İstanbul’da devam ettiğiniz başarı yolculuğunuzda, tüm ihtiyaçlarınıza kaliteli ve istikrarlı hizmet anlayışı ile cevap verip sıcak bir eve dair tüm beklentilerinizi karşılayarak eğitim hayatınızın bu çok önemli döneminde Şişli Yeni Nesil Kız Yurdu olarak yanınızda bulunmaktan mutluluk duyacağız.

İstanbul’un merkezindeki yurdumuz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş ve yenilikçi bir anlayışa sahip olup herhangi bir siyasi topluluk ile ilişkisi bulunmamaktadır.

Öğrencilerimizin beklentilerine istikrarlı bir şekilde kalite ve konfor çerçevesinde karşılık vermek önceliğimizdir.

İstanbul’da bulunan kız öğrenci yurdumuz, en gözde ilçelerinden olan Şişli’nin merkezindeki Hanımefendi sokağındadır. Şişli bölgesi tüm ulaşım araçlarına yakınlığı ve AVM (alışveriş merkezi), çarşı, pazar, organik pazar, antika pazarı ile mükemmel bir yaşam alanına sahiptir.



www.yeninesilkizyurdu.com
#habitatailesi #habitatyasam #habitatkizyurdu #yeninesilkizyurdu #dizaynkizyurdu #şişlikızyurdu #istanbulkızyurdu #bilgiüniversitesi #yeniyüzyılüniversitesi #beykentüniversitesi #bahçeşehirüniversitesi #haliçüniversitesi #itü #ytü #yıldıztekniküniversitesi #istanbultekniküniversitesi #istanbulüniversitesi #kadirhasüniversitesi #altınbaşüniversitesi #bilimüniversitesi #boğaziçiüniversitesi #galatasarayüniversitesi #ışıküniversitesi #mefüniversitesi #nişantaşıüniversitesi #mimarsinanüniversitesi

Yorumlar